Osallistu

Arjen teknologiat – 100 vuotta mennyttä ja tulevaa -sivustolla voit osallistua kokemusten jakamiseen ja välittämiseen tutkijoiden tietoon. Olemme kiinnostuneita kokemuksistasi ja muistoistasi liittyen sivuston teemoihin ”leikkimässä”, ”kotona”, ”syömässä”, ”töissä” ja ”liikkeellä”. Kirjoita viestisi alla olevaan viestikenttään ja lisää mukaan yhteystietosi, niin voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä.

Toivomme myös koulujen innostuvan kokemusten kirjaamisesta! Mikäli innostutte kirjoittamaan, piirtämään tai muutoin työskentelemään teema-alueiden parissa, ottakaa yhteyttä! Olemme kiinnostuneita taltioimaan aineistoja ja ohjaamaan tarvittaessa kirjoittamisprosesseja. Aineistoja tullaan tallentamaan tulevaa tutkimusta varten Turun yliopiston Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen (HKT) arkistoon.

    Opettajalle!

    Sopivatko sivustolla esitellyt sisällöt opetuksen tueksi koulussasi? Oletko erityisen kiinnostunut jostakin tietystä teemasta opetuksen osana? Tarjoamme mahdollisuutta saada tunnillesi vierailevan kansatieteilijän kertomaan tutkimusalastaan ja kansatieteellisestä tutkimuksesta sekä opinnoista Turun yliopistossa. Ota yhteyttä, niin valitsemme yhdessä sinulle sopivan tutkijan tai kansatieteen opiskelijan vierailemaan oppitunnilla ja kertomaan tarkemmin sovitusta teemasta. Vierailu voidaan toteuttaa myös virtuaalisesti, esimerkiksi skype-yhteyden avulla. Vierailevan kansatieteilijän voi tilata vierailulle kouluihin syksyn 2017 ja kevään 2018 aikana.

    Yhteystiedot:

    Hankkeen koordinaattori, yliopisto-opettaja Maija Mäki, maija.j.maki(at)utu.fi / puh. 050-3797471